4. Pedalina biciklijada

UBR Pedala Kešinci u nedjelju 9. lipnja 2024. godine organizira 4. Pedalinu biciklijadu, koja će krenuti u 10:00 sati ispred vatrogasnog doma u Kešincima.

Ruta vožnje od 51 km vozit će se u cijelosti cestom i to kroz mjesta:

KEŠINCI - SEMELJCI - KORITNA - LIPOVAC HRASTINSKI - VUKA - ŠIROKO POLJE - JURJEVAC PUNITOVAČKI - PUNITOVCI - JOSIPOVAC PUNITOVAČKI (gdje će biti odmor i okrijepa za sve sudionike) - GORJANI - SATNICA ĐAKOVAČKA - KUŠEVAC - VIŠKOVCI - FORKUŠEVCI - SEMELJCI - KEŠINCI, gdje će u sali mjesnog doma za sve sudionike biti pripremljen ručak i piće, te nastavak druženja.

Događaj je dio projekta „Razvoj i unapređenje outdoor turističkih proizvoda na području Đakovštine – aktivnosti na jezerima i ostale outdoor aktivnosti” sufinanciranog od strane Hrvatske turističke zajednice putem Fonda za udružene turističke zajednice.

Projekt zajednički provode Turistička zajednica grada Đakova i općine Đakovštine.

Kolona sudionika biti će pod pratnjom policije, te su svi sudionici dužni pridržavati se propisa.

Na biciklijadi mogu sudjelovati svi stariji od 16 godina, preporuča se nošenje zaštitne kacige, a potrebno je doći najkasnije do 9:30 sati.

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 10,00 eura, a u istu je uključen ručak, jedno piće i majica, kao i okrijepa na vožnji, a plaća se na dan biciklijade u vremenu od 8:30 do 9:30 sati.

Za prijave i više informacija obratite se predsjedniku udruge na broj 098/9257-217.

Prijave također možete izvršiti i na e-mail ubrpedalakesinci@gmail.com ili na ovom linku, najkasnije do 31. svibnja 2024. godine ako želite svoju veličinu majice, a prijaviti se možete i nakon toga sve do 7. lipnja 2024. godine.