Najava događaja - Božićni bal lipicanaca - RASPRODANO!

 

Božićni bal lipicanaca

OBAVIJEST: ULAZNICE ZA BOŽIĆNI BAL LIPICANACA 2023. GODINE SU RASPRODANE!

Božićni bal lipicanaca je glazbeno-scenska predstava s konjima, jahačima, vozačima i statistima uz goste večeri u organizaciji Državne ergele Đakovo.

Glazbeno-scenski spektakl, koji ostavlja bez daha, svojevrsna je božićna priča koja svake godine ima drugačiju tematiku, a održava se u dva termina u zatvorenoj jahaonici ergele u Đakovu.

Da se uistinu radi o pravom spektaklu, govore podaci o 40 rasnih konja i 100 sudionika koji svojim umijećem jahanja, vožnje, plesom, glumom i akrobacijama pričaju uzbudljivu bajku u svečanom blagdanskom tonu. Scene raskošne dvorske svečanosti, otmjene kvadrilje, dvoprega, valcera i polki s plesačima, dramatične otmice prelijepe vile, vrtoglave vožnje maratonskih jednoprega i scene vrhunskih umjetnika plesa ostavljaju bez daha 1400 posjetitelja.

Za vrijeme održavanja manifestacije ispred jahaonice organizira se i adventski sajam domaćih obrta i OPG-a.

Ovogodišnji Božićni bal lipicanaca održat će se u subotu, 9. prosinca u 17:00 i 20:00 sati te se mole svi zainteresirani da rezerviraju svoje karte na broj telefona 099/ 215 2378 voditeljici turističkih posjeta i poslova odnosa s javnošću, gospođi Silviji Butković od ponedjeljka do petka u vremenskom razdoblju od 7:00 – 15:00 sati.

Cijena ulaznice (sjedenje) je 13,27 EUR, a plaćanje isključivo na temelju potvrđene rezervacije i dostavljene uplatnice od strane Državne ergele Đakovo. Ulaznice će se moći preuzeti na dan održavanja manifestacije ili u turističkom uredu Državne ergele Đakovo na adresi Augusta Šenoe 45, u prostoru zatvorene jahaonice.